perjantai 15. syyskuuta 2017

Aina vaan naan



Koska nyt on meneillään leipäviikko, puhutaan leivästä. Ei minulla niin kauheasti siitä ole sanomista, mutta yksi asia kuitenkin. Se on harmistus siitä, että intialaisten ja nepalilaisten ravintoloiden leipävalikoima on täälläpäin maailmaa niin surkea. Tarjolla on naan-leipää. Piste. No okei, tarjolla on naan-leipää ilman valkosipulia ja valkosipulin kera – ja papadumia. Eikä siinä mitään, niin papadum kuin naan-leipäkin ovat parhaimmillaan tosi herkullisia, mutta niin on monet muutkin intialaiset leivät. Valikoimaa olisi, mutta jossain on päätetty, että Suomessa tarjoillaan vain näitä. Missä on kaikki herkulliset rotit, chapatit, parathakset ja gluteenittomat, kauniin keltaiset maissijauhosta tehdyt makki ki rotit? Todennäköisesti leipiä on vielä vaikka minkälaisia, minä tunnen jotenkuten vain nämä.

Hyvät ravintoloitsijat, voisiko edes joskus, erikoispäivinä, saada jotain muuta leipää kuin naania ja papadumia? Please?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti