sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kundaliinijoogahousuyrittäjää kaivataan
Niin on taas kerran käyty kaikki huushollin kellot läpi. Niit on nykyään ihan tolkuton määrä, kun jokaisen kodinkoneen ja älylaitteen kyljessä on kello. Paitsi leivänpaahtimessa ei taida olla. Vähän tekisi mieli muistella vanhoja, kun olohuoneen seinällä raksutteli ja puolen tunnin välein löi vedettävä seinäkello, ja sen lisäksi oli sängyn vieressä herätyskello. Niillä mentiin. Ja oikea aika tarkistettiin radion aikamerkistä.

Tänään pitää pitkin päivää vilkuilla kelloa, jotta saa oikean tuntuman aikaan. Sitä ei voi kääntää yhtä helposti kuin kellon viisareita, tai numeroita. Mainitsin asiasta siipalle, kun tuntui että oma biloginen kelloni on eri ajassa kuin seinäkello. Siippa kysyi, mikä vuosi minun biologisella kellollani on menossa. Taisi epäillä, etten ole ihan tässä ajassa.

Olen yrittänyt netistä löytää paikkaa, joka myisi valkoisia, luonnonmateriaalista valmistettuja joogahousuja. Olen löytänyt yhdet, minun onnekseni kokoa XL. Voi olla, että tilaan ne, vaikka hinta onkin vähän suolainen. Melkein kaikki joogahousuni alkavat näyttää siltä, että niitä on pidetty ja pesty ja pidetty vuosikausia. Niin kuin onkin.

Kundaliinijoogapiireissä missä vaan kaksi ihmistä osuu yksiin, kääntyy puhe ennen pitkää siihen, mistä saisi valkoiset joogahousut. Sama ongelma on ihan kaikilla. Eikö nyt joku kundaliinijoogaihminen voisi alkaa vaikka sivubisneksenä valmistaa valkoisia housuja, ja myydä niitä alan ihmisille? Oletan, että alkuun pääsisi melko pienellä panostuksella. Voi olla, ettei housubisneksellä ihan heti itseään elättäisi, mutta saisipa kaikkien kundaliinijoogaihmisten kiitokset. Ylipäätään en ole ollenkaan varma siitä, että Suomen talous saadaan nousuun sillä, että kaikki alkavat yrittäjiksi. Mutta eikö joku voisi alkaa kundaliinijoogahousuyrittäjäksi? Anyone?

Ja nyt on sitten ihan turha kommentoida, että miksi en itse ala. En ala, se ei ole minun juttuni tai vahvuuteni. Voin ihan helposti kuvitella joskus tulevaisuudessa kääntäväni lisää joogakirjallisuutta suomeksi tai vaikka kirjoittavani sitä itse. Mutta housujen teko on kyllä jonkun muun heiniä. En minä kaikkiin hommiin repeä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kunpa tuosta kesäajasta luovuttaisiin ja loppuisi tuo kellojen kääntely. Mietin myöskin sitä, miten saan itseni illalla ajoissa nukkumaan sitten kun ulkona on vielä tosi valoisaa, mutta haluaisin herätä varhain tehdäkseni aamusadhanan.

Jospa joku ottaisi tuosta vinkin ja saataisiin noita valkoisia laadukkaita housuja markkinoille. Olen myös etsinyt sellaisia, mutta en ole vielä löytänyt. Haluatko antaa vinkin miltä sivuilta itse löysit housut, joiden ostamista harkitset?

Jagdev Kaur kirjoitti...

Heh, välillä kesällä on vähän vaikeaa asettua nukkumaan, kun juuri siihen aikaan aurinko paistaa sisään makuuhuoneen ikkunasta. Paksummat verhot voisivat olla apu, mutta onneksi olen nukahtanut ihan vaan laittamalla silmät kiinni. Tiukka säännöllisyys on ainakin minulle paras konsti: nukkumaan joka päivä samaan aikaan, ja mielellään myös ylös samaan aikaan. Vaikka sitten menisin aamusadhanan jälkeen vielä uudelleen nukkumaan.

Joo, ilman muuta voin antaa housuvinkin. Kurkkaa www.karma.fi (anteeksi, en jaksa taiteilla tähän linkkiä koska se on tehty niin vaikeaksi), sieltä naisten liikunnan kohdalta löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Niin voihan sitä jatkaa unia sitten, kun harjoitus on ohi - jos enää edes nukuttaa. :)
Ja illalla olen huomannut, että meditointi juuri ennen nukkumaan menoa tuo unen silmään. Jos ei tuo niin sitten voi rauhassa jatkaa meditointia, mutta aika monesti pitkät syvät hengittelyt rentouttaa ja lopulta sitä on valmis painumaan uneen. :)

Kiitos vinkistä! :)

Tie to Heaven kirjoitti...

Heippa! Olen aloitteleva yrittäjä ja perustan ompelimoa. Valmistun vaatetusalan artesaaniksi nyt keväällä. Ompelen tilauksesta mitä vaan, siis vaikka kundaliinijoogahousut jokaiselle haluavalle, mittojen mukaan. Joten ota ihmeessä yhteyttä! Facebookissa Tie to Heaven sivujen kautta. Siellä myös esittely minusta :) Terkuin, Nanna Korkiakoski

Jagdev Kaur kirjoitti...

Hei Nanna, hienoa että ilmoitit itsestäsi! Harmillista kyllä, en näe esittelyäsi, koska en ole olemassa fb:ssa. Niin, ja mites minä nyt otan yhteyttä, kun ne yhteystiedotkin ovat siellä.

Anonyymi kirjoitti...

Moe,

Näin hiukan jälkeenpäin kommenttina; Nannalta löytyy nykyään myös nettisivut : https://www.tietoheaven.com/