torstai 8. marraskuuta 2012

Musiikkia: Adays Tisay Adays



En ole pitkään aikaan linkittänyt mitään musiikkia tänne blogiin. Siihen on ihan selvä syy ja selitys. Ohjelmat tietokoneessa kaatuivat aina kun yritin. Huomautin asiasta henkilökohtaiselle mikrotukihenkilölleni, mutta huomautus ei ilmeisesti jotenkin mennyt perille. Piti tehdä asiasta vähän isompi juttu, ennen kuin siippa hoksasi että nyt pitäisi vissiin tehdä jotakin. En tiedä mitä hän teki, mutta nyt pysyy ohjelma taas pystyssä.

Siis musiikkia. Tämä biisi on viime aikoina soinut niin päässä kuin soittimissakin aika tiuhaan. Biisin nimi, Adays Tisay Adays on pätkä Japjista eli siitä aamusadhanassa luettavasta tekstistä. Tässä se on saanut aika modernin musiikillisen muodon, joka kovasti viehättää minua.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tykkäsin. Kävin jopa kuuntelemassa levyn muita kappaleita nettikaupan sivuilla. Ehkä hankin sen itselleni joululahjaksi.

Samalla huomasin että mantrapedia on poissa. Toivottavasti vain tilapäisesti.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Verkkokauppa Spirit Voyage on uudistanut sivujaan, ja mantrapedia on vaihtanut paikkaa. Googlekaan ei sitä löydä ihan helposti.

Mutta täällä se on.

Laura kirjoitti...

Ahaa, ilmankos. Huojennus. (En minäkään löytänyt googlella. Etsimisvimmassani kaivelin jopa vanhan blogisi puolelta sen laittamasi linkin... eikä sekään tietenkään toiminut, mainitsemastasi syystä.) Nyt laitan sivun visusti kirjanmerkkeihin. Ihan hyvä tää Jagdevin joogahakukone =)

Gian Terath kirjoitti...

Tosi hauska versio! Kiitos linkistä!