maanantai 12. syyskuuta 2016

Peruutus
Viime kevätkaudella pidin tuon kääntämäni Onnen ja runsauden joogaa –kirjan pohjalta paikallisessa työväenopistossa lyhytkurssin. Sama kurssi oli tarjonnassa myös tänä keväänä. Kurssille vaan ei tullut kuin kuusi ilmoittautumista, mikä ei riitä sen toteuttamiseen. Kurssi siis peruuntui. Mutta katsotaan, poikisiko peruuntumisesta jotakin muuta. Joka tapauksessa kurssi on työväenopiston tarjonnassa jälleen keväällä.

Yhtäkkiä onkin taas aika irtonainen olo. Että miten minä kuulun ja liityn ja kytkeydyn koko joogaperinteeseen ja –yhteisöön, kun en opeta mitään? No joo, tiedetään, tapoja kiinnittyä on paljon muitakin kuin vaan opettaminen, ja minulla on niin joogaan kuin yhteisöönkin vahvat siteet. Olisi kiva myös opettaa, edes joskus vähän, mutta nyt tilanne näyttää sen suhteen vähän heikolta. Tosin tilannehan voi muuttua hetkenä minä hyvänsä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun tulisit Vaasaan pitämään koko päivän kurssia!

Jagdev Kaur kirjoitti...

Löytyykö Vaasasta tila, jossa kurssin voisi järjestää, ja tarpeeksi kiinnostuneita osallistujia? Kyllähän tätä ajatusta voisi kehitellä eteenpäin, mutta minun on sitä vaikea tehdä yksin, ilman paikallista apua :D