tiistai 5. huhtikuuta 2016

Vikaostos
Se on nyt sillä tavalla, että pitäisi vaan ihan jokaisen tuotteen tiedot lukea kaupassa tarkkaan, ettei tule ostettua sikaa säkissä. Välillä ne tiedot on kyllä niin pienellä präntillä, etten minä näe niitä. Eikä ole lukulaseja mukana. Pitäisi varmastikin ostaa lisää lukulaseja, ja alkaa kuljettaa edes yksiä aina mukana.

Mutta se vikaostos. Eipä tullut mieleen, että vessapaperia ostaessaan voi tehdä niin vikahankinnan. Merkki kun oli entuudestaan sen verran tuttu, että tiesin, ettei kyseessä ole ihan p***a paperilaatu. Tietenkin hälytyskellojen olisi pitänyt alkaa soida, kun paketin kyljessä luki ”FRESH”. Mutta ei, en arvannut, että ne ovat menneet hajustamaan paperin jollakin kammottavalla kurkkuparfyymillä. Tai itse asiassa pahvinen sisusrulla on hajustettu. Tämän tiedon luin netistä. Se onkin hyvä tietää, sillä mielessä kävi rullata kaikki rullat auki ja vähän tuulettaa paperia, jos haju sillä konstin lähtisi pois, tai edes vähenisi.

En vaan millään käsitä, miksi vessapaperi pitää hajustaa. En ole vieläkään toipunut pikkuhousunsuojien hajustamisen tuomasta järkytyksestä, ja nyt sitten tämä. Lakatkaa hajustamasta minun tuotteitani!

2 kommenttia:

iive kirjoitti...

:D Aaah, tämä sykähdyttää kyllä. Työkaverit muistavat edelleen mun järkyttyneen purkauksen kun itse taannoin vahingossa myös ostin "kurkkuvessapaperia". Voi luoja! :D

Ja mies muistaa edelleen sen kun kipeänä pistin sen ostamaan hajustamattomia siteitä. Kertoi kotona painokkaasti, että oli muuten vaikea löytää, etenkin kun paketti oli vaihtanut väriä edellisestä.

Itse sain astmakohtauksen niin kurkkuvessapaperista kuin noista siteistäkin kun niitä kerran elämässäni olen erehtynyt ostamaan. Molemmat siis valitettavasti menivät jätelaitokselle suoraan, en kehdannut naapurillekaan moisia tarjota...

Jagdev Kaur kirjoitti...

Hahahahaa, kuulumme siis ilmeisesti samaan kuluttajasegmenttiin, iive. Meille ei hajustettuja pehmopapereita tai hygieniatuotteita :)

Ainoa järkevä paikka, jonka voin kurkkuvessapaperille keksiä - siis nyt kun se on vahingossa ostettu - on kesämökin hyvin ilmastoitu ulkohuussi. Voi olla, että mökkiläiset saa tänä kesänä paljon vessapaperia tuliaisiksi...