perjantai 4. syyskuuta 2020

Puuhapäivitys

Nyt onkin hyvä hetki päivittää blogia. Yleensä tunti arkiaamuisin heti aamuharjoituksen jälkeen ja ennen aamiaista, eli klo 6–7 on varattu joogaopettajien manuaalin kääntämiseen. Nyt kuitenkin sain minulle varatut osat käännettyä, ja odottelen että tuleeko käännettävää lisää. Tai kyllä sitä tulee lisää, mutta kysymys on, että missä vaiheessa.

Varmistui myös sellainen asia, että alan ohjata joogatunteja paikallisessa opistossa. Tunnille ei ole ihan niin montaa ilmoittautunutta kuin pitäisi olla, mutta sain kuulla, että näin poikkeusoloissa tunti voidaan silti toteuttaa. Kivaa! Vakituntia minulla ei olekaan ollut vuosikausiin. Nyt siis tiedän mitä teen koko syksyn maanantaisin klo 15–16.30.

Noin muuten päivätyöt jatkuvat edelleen pääsääntöisesti kotisohvalla. Juuri eilen tuli viestiä, että työpaikalla on ollut jokin altistus. Se nyt ei sitten onneksi koske minua, vaikka olenkin välillä piipahtanut töissä kastelemassa kukat, tulostamassa ja hakemassa jotain kirjoja tai papereita. Niillä reissuilla en ole ollut tekemisissä kenenkään kanssa. Pari päivää sitten kävin kylläkin esihenkilön kanssa kehityskeskustelun ihan livenä, mutta tuskin se on altistanut yhtään mihinkään.

Ei kommentteja: