lauantai 26. helmikuuta 2022

Rauhan puolesta

Sota alkoi.

Monet haluaisivat tehdä jotakin rauhan hyväksi ja osoittaa tukeaan Ukrainalle. Tuntuu, että keinot ovat vähissä. Ukrainan lipun lisääminen omaan someprofiiliin kun ei maailmanpolitiikkaa heilauta suuntaan tai toiseen. Toki ajatus on tärkein. Kundaliinijoogit meditoivat rauhaa mantran Sat Naraian Wahe Guru, Hari Naraian Sat Naam avulla. Sitä voi toistaa hiljaa mielessään vaikka ihan koko ajan, tai sitten liittyä yhteiseen meditaatioon 22 minuutin ajaksi joka päivä klo 21. Sen voi tehdä kukin tykönään tai etsiä somesta zoom-linkin, jonka avulla pääsee yhteiseen meditaatioon.

Toivoisin myös, että mahdollisimman monet ihmiset ymmärtäisivät, miten viimeaikaiset kiistat koronarokotteista ja muista koronaan liittyvistä asioista liittyvät sotaan. Rokotevastaisuutta ja kaikenlaisia epäluuloja kansallista pandemian hoitoa kohtaan on masinoitu Venäjältä, ja tämän informaatiovaikuttamisen tavoite alkaa olla melkoisen selvä. Tarkoituksena on saada kansakunnat niin eripuraisiksi, etteivät ne asetu voimakkaina ja yhtenäisinä Venäjää vastaan. Ihan saman tavoitteen edistämiseksi Venäjä osallistui Yhdysvaltain vaaleihin ja auttoi Trumpin presidentiksi.

Todella toivon, että joogit ja muut henkiset ihmiset eivät olisi naiiveja tai välinpitämättömiä poliittisten asioiden suhteen. Keskittyminen henkisiin asioihin on tärkeää, mutta jos samalla sulkee silmät ja korvat maailmalta, voisi yhtä hyvin työntää päänsä pensaaseen. Usein toistellaan, että kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa. Se tarkoittaa tietoisuutta myös sellaisista asioista, jotka eivät ihan suoraan kosketa omaa napaa.

Ei kommentteja: