sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Pieniä merkkejä

Kansalaisopiston kausi alkoi, ja ohjasin siellä eilen ensimmäisen tunnin. Kuvio on sama kuin aiemmin, eli jaamme kollegan kanssa tunnit niin, että molemmilla on joka toinen lauantai vapaata. Oli taas kerrassaan hienoa ohjata kaikkia vanhoja tuttuja ja muutamaa uuttakin ihmistä.

Tunnin jälkeen mieli oli kohottunut, elämä hymyili ja aurinko paistoi. Aloin lastata fillarini tarakalle reppua ja muita kamoja, kun yhtäkkiä huomasin, että jostakin heijastui valkoisen paitani rintamukseen, aivan sydänchakran kohdalle, kaikki sateenkaaren värit. En tiedä mikä toimi prismana eli mistä värit tulivat, enkä halunnut ryhtyä sitä selvittämään. Valoilmiö joka tapauksessa ilahdutti ja riemastutti minua entisestään. Mitään suuria tulkintoja en osaa siitä ryhtyä tekemään, ehkä se oli vain pieni peukutus tai silmänisku universumilta.

Pieniä merkkejä on näkynyt viime aikoina muitakin. Ennen kuin kaivoin tarot-pakan esiin ja vähän sen jälkeenkin olen törmännyt tarot-kortteihin mitä jännittävimmissä paikoissa. Niitä on näkynyt ihmisten vaatteissa ja tatuoituina iholla sekä kirjoissa hämmentävällä tahdilla.

Eräs kundaliinijoogaopettaja on kertonut törmäävänsä toistuvasti kahteen numeroon ja niistä eri tavoin koostuviin numerosarjoihin. Itse en ole koskaan kokenut vastaavaa, enkä numerot eivät ole edes se kieli, jonka toistumista osaisin millään tavalla huomioida. Joka tapauksessa, hauskoja juttuja.

Ei kommentteja: