torstai 10. marraskuuta 2016

Pysy rauhallisena ja meditoiTV on auki, ja sieltä tulee uutisia maailmalta. Haastateltavana on Donald Trumpin vastaiseen mielenosoitukseen osallistunut nainen, joka kertoo olevansa hyvin vihainen Yhdysvaltain presidentinvaalin tuloksesta. Hän oli äänestänyt Clintonia, joka ei tullut valituksi.

On vaikea olla menemättä mukaan siihen hämmennykseen ja epäuskoon, jonka rapakon takainen presidentinvaali monissa meistä aiheutti. Mutta se ei ole erityisen jooginen tapa suhtautua asiaan. Joogisemman lähestymistavan mukaan me voisimme todeta, että näin nyt kävi, ja kaikella on tarkoituksensa. Me emme ehkä näe sitä isoa kuvaa, johon Trumpin valinta istuu täydellisesti. Me emme ehkä tiedä miksi näin piti tapahtua, mutta voimme luottaa siihen, että kaikki meni juuri niin kuin pitkin. Todennäköisesti Trumpin valinta mahdollistaa jotakin sellaista, jota me ihmiskuntana juuri nyt tarvitsemme. Välttämättä se ei ole kovin kiva ja mukava asia, mutta sitäkin tarpeellisempi.

Pysy rauhallisena ja meditoi. Se on paras neuvo, jonka olen somen uutistulvasta vaalitulokseen liittyen napannut. Kaikkia Trumpin sanoja ja tekoja ei tarvitse hyväksyä, mutta hänkin on vain ihminen. Voisiko hänellekin lähettää rauhan ja rakkauden energiaa, mukavia ja lämpimiä ajatuksia, jotta hän osaisi hoitaa vaativan tehtävänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Sitä paitsi Trumpin, niin kuin kenen tahansa muunkin vihaaminen myrkyttää vain oman mielemme ja sydämemme, eikä se ole tarkoituksenmukaista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauhistuin Trumpin valintaa, mutta kun se on tapahtunut, on päässä pyörinyt juuri samoja ajatuksia, mistä kirjoitit. Negatiivisuus, suuttumus, ylimielinen suhtautuminen ja pilkka ei palvele nyt yhtään ketään ja Facessakin ohitan kaikki aihetta käsittelevät kommentit, pilapiirrokset ym.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Näin juuri. Trump tarvitsee nyt kaiken sen positiivisen energian, jonka voimme hänelle lähettää. "Recognize that the other person is you."