keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Laita hyvä kiertämään – eiku!Tilaus verkkokaupasta takkusi vähän, ja hyvitykseksi siitä kauppa laittoi tilaukseni mukaan ylimääräistä. Muun muassa kaksi kaunista rannerengasta, jotka eivät kuitenkaan olleet minun tyyliäni. Kirjoitin rannerenkaiden pussiin ”saa ottaa” ja vein ne joogakoululle. Ajatus oli, että ne voisivat ilahduttaa jotakuta. Pussiin jätin verkkokaupan yhteystietolapun, kun se siellä oli ollutkin. Se oli virhe.

Kun seuraavan kerran kävin joogakoululla, oli pussi rannerenkaineen otettu pois näkyviltä. Pussiin oli myös kirjoitettu syy, ja se meni jotakuinkin näin: joogakoululla ei saa markkinoida tuotteita, joiden markkinoinnista ei ole erikseen sovittu. No voi hyvää päivää. Ensin silppusin roskiin verkkokaupan yhteystietolapun, ja ajattelin neuvotella, josko nyt rannerenkaita voisi tarjota asiakkaille. Mutta sen verran hankalalta sekin tuntui, ja otti päähän niin vietävästi, että paiskasin roskiin myös rannerenkaat.

Tämä nyt vaivaa mieltä, ja tästä on vaikea päästä yli. Ei rannerenkaista, vaan joogakoulun asenteesta ja toimintatavasta.

Ei kommentteja: