sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

HallitustoimintaaViikonloppu on mennyt meidän kansallisen kundaliinijoogayhdistyksen parissa. Lauantaina pidimme vuosikokouksen, johon valmistautuminen oli kestänyt jo pitkään. Kokous ei ollut erityisen suosittu tapahtuma, sillä meitä oli paikalla vain kolme. Kaksi meistä oli hallituksen jäseniä, joten kolmas tarvittiin vastuuvapauden myöntämiseen, meiltä hallituslaisilta se ei olisi tainnut sujua.

Meidän kansallisen kundaliinijoogayhdistyken toiminta ja olemassaolo ei ihan kauheasti innosta ihmisiä noin yleisesti, eikä oikein edes jäseniäkään. Kovasti toivon, että siihen tulisi muutos. Joitain merkkejä on jo ilmassa, mutta vielä pitää odottaa ja työskennellä muutoksen eteen. Tehdä asioita, jotka auttavat laittamaan energiat liikkeelle.

Vieläkin olen vähän ymmälläni siitä, miten ja miksi minä ryhdyin yhdistyksen hallituksen jäseneksi. Olin päättänyt, että en ryhdy. Mutta kuka puhui minun suuni kautta, kun vastasin kysymykseen kyllä. Toisaalta, ehkä minun sitten vaan piti ryhtyä siihen hommaan. Välillä on käynyt mielessä, että yhdistys tarvitsisi eläkeläisiä hallitukseen, koska nyt kaikilla hallituslaisilla on tosi kiire kaikkien mahdollisten projektien kanssa. Mutta toisaalta, nykyajan eläkeläiset taitavat olla niin kiireisiä, ettei heistä olisi paljon apua hallitustoiminnassa.

Tänään kirjoittelin vuosikokouksen pöytäkirjan ja viimeisen version yhdistyksen säännöistä. Meillä on sääntömuutos meneillään, ja seuraavaksi ne voi lähettää Patentti- ja rekisterihallitukseen hyväksyttäväksi ja rekisteröitäväksi. Kaikkea muutakin on vireillä, joten nyt vaan pitäisi saada uusi hallitus hyvin toimimaan.

Ei kommentteja: