sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Opekoulutus


Aikaisemman postauksen kommenttiosiossa oli puhetta kundaliinijoogaopettajakoulutuksesta, joka alkaa keväällä Tampereella. Tässä lisätietoja. Sinne vaan kaikki, joita kiinnostaa.
Sama manos löytyy myös täältä.

Itse olisin voinut mennä kundaliinijoogaopekoulutukseen jo vähän varhaisemmassa vaiheessa, jos siis käytännön asioiden puolesta olisin voinut mennä. Turhautumiseni koulutuksessa johtui pitkälti juuri siitä, että monet asiat olivat jo tuttuja. Koulutuksessa kun oli myös niitä, joille asiat eivät olleet tuttuja. Itse asiassa koulutuksessa oli yksi, joka ei ollut koskaan käynyt kundaliinijoogatunnilla ennen koulutusta. Ja tiedän, että jotkut kouluttautuvat opettajiksi vain muutaman kuukauden kundaliinijoogakokemuksen jälkeen, kun homma vie heidät niin tyystin mukanaan. Sekin on tietenkin ihan hyvä vaihtoehto. Turha miettiä liikaa, onko valmis vai ei.

Monet käyvät opettajakoulutuksen, vaikkei heillä ole mitään aietta alkaa opettaa kundaliinijoogaa. Opekoulutus onkin hyvä keino myös oman tietämyksen ja tuntemuksen syventämiseen. Vaikka kundaliinijoogaopettajia kaivataan kovasti lisää Suomeen, ei kaikkien tarvitse alkaa opettamaan. Ei heti koulutuksen jälkeen, eikä koskaan.

Blogeista puheen ollen, lukekaapa Satun blogista kuinka kauniisti hän kirjoittaa kundaliinijoogasta.

Ei kommentteja: