keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Vielä ei tärpännytTaas yksi määräaikainen työ meni sivu suun. Pääsin kuulemma varasijalle, mutta eipä se kauheasti lohduta. Työn sai kollega, ja olen tosi iloinen hänen puolestaan. Olen, vaikka iloa varjostaakin se, että minä en saanut työtä. Se vaan ei sitten ollut minua varten; minulle on varattuna jotakin muuta. Ja se vähän tällaista malttamatonta ihmistä harmittaa, kun haluaisin tietää että mitä, koska ja miksi.

Eilen sain valita korttipakasta itselleni enkelikortin. Valitsemani kortti kertoi, että pahin on ohi. Sen minä halusinkin kuulla, enkä vain työtilanteen suhteen, vaan muutenkin. Vähän töyssyistä kun on ollut meno elämän vuoristoradassa viimeiset kaksi vuotta. Ehkä meno tästä rauhoittuu, sellaisia merkkejä on jo ihan selvästi ilmassa.

Lääkäri sanoi tänään, että minun pitää ruveta syömään rautaa, siitä on kuulemma puutosta. Sekö minua väsyttää? Hemoglobiini on ihan kohtuullinen 125, mutta rautaa uupuu. Sitä sitten, muodossa tai toisessa.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Mulle tuo hemogl määrä olisi huippuhyvä! Juo Kreutersaftia! Sillä saa nopeasti hemogl nousemaan! Luota siihen, että päivä päivältä kohti parempaa!!

Jagdev Kaur kirjoitti...

Juu niin lääkärikin sanoi, että hemppa eli hemoglobiini on hyvä. Mutta silti jokin verikokeessa näkyvä rauta-arvo (?) näyttää, että raudan puutosta olisi. Itse asiassa sitä oikeaa Kreutersaftia en ole koskaan juonut, kotimaisia versioita siitä kylläkin. Ja nyt kaivoin kaapin perukoilta esiin ihan oikeat rautatabletit, joita olen joskus saanut verenluovutuksesta. Kauhean pitkä päivämäärä niissä, eivät ole vieläkään menneet vanhoiksi.

Kyllä, kohti parempaa!