sunnuntai 16. elokuuta 2015

Opettajan paikkaAina välillä käy mielessä, että mikä oikein on minun paikkani tässä joogamaailmassa. Se on joogasta kirjoittajan paikka, ilman muuta. Mutta entä minun paikkani joogan opettamisen suhteen?

Tällä hetkellä ohjaan joogaa aamusadhanoissa, sijaistan toisia kun tarvetta on, ja ohjaan yhtä viikkotuntia, jolla on monta, vuorottelevaa ohjaajaa. Nyt on ehdotettu, että juurikin tuo vaihtelevien ohjaajien tunti muutettaisiin yhden ohjaajan tunniksi. Minä en halua sitä ottaa, ei tunnu siltä että voisin sitoutua vakituiseen viikkotuntiin. Muista en tiedä, voi olla että joku haluaa tunnin vakitunnikseen. Sitten meitä jää monta ohjaajaa ilman tuntia.

En minä haluaisi joogan ohjaamisesta luopua. Se on tosi kivaa, ja erityisen kivaa on aina nähdä, mitä jooga tekee sitä harjoittaville. Mutta jotenkin olen kummallisessa välitilassa ohjaamisen suhteen. Ehkä pitäisi ihan oikeasti alkaa kysellä mahdollisuutta pitää jonkinlaisia viikonloppukursseja.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Oletko koskaan ajatellut, että alkaisit itsenäiseksi yrittäjäksi ja alkaisit ohjaamaan! Pystyisit räätälöimään juuri itsellesi sopivat ajat ymv. Kirjoittamistahan sinun ei tarvitsekaan jättää vaan alat tekemään ohjekirjoja, oli varmaan väärä sana ohjekirja mutta osaat kirjoittaa! Kirjoita itsestäsi!

Jagdev Kaur kirjoitti...

Tuota yrittäjyyttä olen miettinyt moneen kertaan. Siinä on iso ongelma se, että päivätyöni on pätkätyötä, josta voin välillä joutua työttömäksi. Ja jos olen yrittäjä, on työttömyysturva ja sosiaaliturva monelta muultakin osin mennyttä. Yrittäjyys ei siis oikein ole minulle sopiva vaihtoehto. Toki jonkin osuuskunnan jäsenyyden kautta laskuttamista voisin harkita.

Ohjekirjat onkin sellainen juttu, josta en ole uskaltanut tänne blogiin kirjoittaa vielä mitään. Mutta ehkä jo ihan lähiaikoina...