sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Kevätpuuhia


Viime kesänä alkanut talon maalaus jatkuu taas. Nyt on vuorossa sokkeli ja ulkoportaat, eli ei – toivon mukaan – mikään paha rasti. Ainakaan ei tarvitse kiikku missään telineillä tai tikapuiden nokassa, niin kuin viime kesänä ulkoverhoilua maalatessa. Siitä muuten puuttuu vielä muutama kohta, eli nekin pitää vielä maalata.

Edelleen maalaaminen on kivaa, eli touhu ei tule vielä korvista ulos. Toki talven mittainen tauko vaikuttaa asiaan. Tarkoitus oli aloittaa hyvissä ajoin keväällä, ennen kuin perennat ja muut kasvikset kasvavat sokkelin edustalle. Mutta juuri kun saatiin haettua testipurkki maalia (testataan että väri sopii yhteen muiden talon osien värien kanssa), tuli sateet. No, nyt joka tapauksessa maalataan, ja väri on aivan nappi. Mentiin kerralla tosi tummaan, mutta se näyttää tosi hyvältä.

Puutarhallekin pitäisi ehkä tehdä jotakin. No, kyllä me tehtiin jokavuotinen syreenien karsinta. Tänään yritin leikata ruohoa, mutta akut hyytyivät heti kättelyssä. Oma vikani, olisi pitänyt varmistaa akkujen latauksen tilanne etukäteen. Ehkä joku toinen päivä. Ja vähän säälihän se on leikata niin komean keltaisena kukkivat voikukat pois.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi tänään ja kundaliinijoogan maaliskuussa =). Jooga tuli elämääni juuri sopivaan aikaan ja sattumalta. Pian olen lukenut aiheesta kaiken suomeksi kirjoitetut kirjat, mitkä olen löytänyt. En hae henkisyyttä niinkään, vaan hyvää oloa ja luottamusta itseeni ja elämään. Kiitos blogistasi, aion selailla taaksepäin ajan kanssa ☆ Kesääsi iloa ja voimia! T. Kati

Jagdev Kaur kirjoitti...

Heippa Kati, kiva kun jätit viestin.
Usein meidän polut joogan pariin näyttävät jotenkin sattumanvaraisilta, mitä ne eivät välttämättä aina ole. Pääasia kuitenkin, että polku löytyy :)

Kundaliinijoogakirjoja on suomeksi kolme Inderjit Kaur Khalsan kirjaa, Maya Fiennesin käännetty kirja Täyttä elämää joogalla, Irene Hopkinsin Kundaliinijooga, Noora Lintukankaan Viihdy omassa arjessasi, Teija Enorannan Japji Sahib - mielen joogaa (jonka voi laskea yleisemmäksi joogakirjaksi, mutta lisäsin sen nyt btähän listaan kuitenkin) ja minun kääntämä, Siri Kirpal Kaur Khalsan kirjoittama Onnen ja runsauden joogaa. Toivottavasti ei nyt jäänyt mitään pois, syvät pahoittelut jos jäi.