keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Päiväni murmelina


Korona-viruksen ajan päivät alkavat muistuttamaan toisiaan. Suurin piirtein sama rutiini joka päivä, ei poikkeuksia. Ei sillä, minusta on (vielä) ihan mukavaa olla kotona.

Joku kutsui tätä aikaa maapallon uudelleenkäynnistämiseksi, bootataan koko maailma. Siltä se myös tuntuu. Tosin samalla tuntuu vähän hassulta, että ihmiset kaipaavat paluuta siihen, mitä oli ennen, vaikka paluuta ei oikeastaan ole. Tässä olisi tuhannen taalan paikka miettiä esimerkiksi talous uudestaan, sillä jatkuvalle kasvulle perustuva talous ei yksinkertaisesti ole mahdollinen enää. Maapallo ei kestä sitä.

Viime viikko oli vaikea, sairastin ja olin huippuväsynyt. Aamuharjoitus kutistui melkein olemattomiin, ja lauantaina verkkoon siirtynyt sadhana jäi väliin. Nyt helpottaa, ja muistan taas, miksi omaa harjoitusta on parempi pitää yllä. Katsotaan lauantaina, miten käy sadhanan kanssa.

Ihailtavan nopeasti kaikki on siirtynyt verkkoon, myös joogakoulut. Ja työt palavereineen kaikkineen, paitsi ne mitä hoidellaan ihan vanhaan tyyliin puhelimella. Sekin on aivan hauskaa, en ole koskaan käyttänyt puhelinta näin paljon työssäni. Onneksi sain uuden työpuhelimen juuri, oikein älypuhelimen vanhan nokialaiseni tilalle.

Ei muuta raportoitavaa kotisohvalta tällä erää. Pysykää kuulolla.

Ei kommentteja: