torstai 9. huhtikuuta 2015

Meditointia ympäriinsä


Olin tänään jälleen akupunktiohoitajallani. Hoidon jälkeen hän selitti jotain hoidosta, ja sanoi, että neulojen laiton jälkeen kun aloin meditoida… Niin tosiaan. Siinä hetkessä vasta tajusin, että meditoin koko hoidon ajan. Olen meditoinut varmaan jokaisen akupunktiohoidon ajan, ja muutkin hoidot, jos niissä ei tarvitse keskittyä johonkin muuhun.

Koskakohan muulloin meditoin. Kävelymeditaatio kun olen matkalla töihin? Katoaako ruoka lautaseltani niin nopeasti ja selittämättömästi sen takia, että olen syvässä meditatiivisessa tilassa? Telkkarin ääressä meditoin usein niin rentoutuneena, että nukahdan. Sama tahtoo tapahtua, kun illalla luen sängyssä kirjaa. Niin, ja tietenkin varsinainen meditaatio aamuisin joogaharjoituksen yhteydessä. Tai joskus, aika usein, meditaatio juurikin on se joogaharjoitus.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Ihana juttu!!! Voi kun joskus minullekin kävisi noin, vaikka sen ruokalautasen äärellä, tv:n ääressä kyllä pakkaa käymään


Nyt "elonjuntuni" alkaa olla lopusuoralla, siis se työ...ei niinku muutoon, kait...

Jagdev Kaur kirjoitti...

No toivottavasti ei muuten ole elonjuntu vielä loppusuoralla kuin vaan se työ!

Kannattaa muidenkin käydä vilkaisemassa sitä elonjuntua Vilukissin blogissa, se on hieno. Ihan itkeä piti, kun siitä luin.