keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

MinilomaVihdoin koitti yksi kevään kohokohdista, eli laivamatka ja päivä Tukholmassa. Tuntui hyvältä vaihtaa maisemaa ja ajatella ihan muita asioita kuin työtä ja arkea. Jotkut pitävät laivaa hitaana ja tylsänä kulkuneuvona, mutta minusta se on juuri hyvä. Siellä ei tarvitse tehdä mitään, paitsi syödä ja nukkua, eikä tarvitse liikoja ajatellakaan mitään. Silti voi liikkua, eikä tarvitse kököttää paikallaan.

Iloinen yllätys oli se, että laivalta löytyi alkoholitonta valkoviiniä. Ei sitä missään listalla lukenut, mutta kun osasi kysyä, sitä oli saatavissa. Vähän niin kuin tiskin alta. Join pikkupullon päivässä. Kasvisruokaakin oli tarjolla, tosin eri ravintoloiden kasvisruoka-annokset olivat kovasti toistensa kaltaisia. Mutta ei se mitään, pääasia että ruokaa löytyi ja sai tilata ilman pitkiä neuvotteluja. Maidottomaan ruokavaliooni tuli nyt parin päivän tauko, koska sen noudattaminen olisi mennyt liian vaikeaksi. Sitä paitsi juusto maistui tauon jälkeen ihan järjettömän hyvältä.

Nyt sitten uudella innolla työasioiden kimppuun. Ovat päässeet vähän kasautumaan parissa päivässä, vaikka nyt olikin töiden puolesta hyvä hetki lomailla. Heti tänään on luvassa työmatka, ja paluu kotiin vasta myöhään illalla.

Ei kommentteja: