perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannusta!
Mukavaa juhannusta kaikille. Kävimme juuri pyörälenkillä ja totesimme, että kaupunki alkaa hiljentyä hyvää vauhtia. Meidän kodin tienoo on jo oikein rauhallinen, lukuun ottamatta naapuritaloa, jossa virolaiset miehet jatkavat piharemonttia. Siellä on viikkokausia päristelleet erilaiset kaivurit, kuormurit ja tärylätkät. Nyt onneksi homma näyttää hiljenneet juhannukseksi niin, että työ keskittyy laatoitukseen ja erilaisten reunakivien asennukseen.

Mietin juuri millaisia juhannusperinteitä meillä siipan kanssa on. En oikein keksinyt kuin yhden, joka on vähän niin kuin must. Se on musiikki. Ei ole niinkään väliä sillä, ollaanko kaupungissa vai maalla, ja mitä musiikin tahtiin syödään, kunhan soi Finnhits 1,2,3 ja 4. Tai edes jokin niistä. Mieluiten kaikki neljä random-toiminnolla, niin kuin juuri nyt.

Huomenna on minun vuoroni vetää aamusadhana. Ainakin kolme ihmistä on sanonut tulevansa, joten oletettavasti minun ei tarvitse olla siellä yksin. Pitäisiköhän keksiä jotakin erityisen kivaa tekemistä, kun on kerran juhannus ja kaikki?

Ei kommentteja: