lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kolmas Suriya Kriya ja väsyneet jalat
Jotain kesän säästä ja sen myötä olotilasta kertoo varmaankin se, että tänään oli kolmas peräkkäinen aamusadhana, jossa teimme Suriya Kriyan. Samannimisiä Kriyoja on ainakin kaksi, ehkä enemmänkin, ja ne keskittyvät tuomaan meille lämpöä, valoa ja aurinkoenergiaa ylipäätään. Sitä kai nyt sitten tarvitaan, kun kundaliinijoogaopettajat toisistaan tietämättä valitsevat saman harjoituksen.

Tämän aamun Suriya Kriyassa piti tehdä 26 sammakkoa. En muista koska viimeksi minulta on jäänyt sammakot tekemättä loppuun asti, mutta tänään jäi. Sen verran jaloissa tuntui vielä eilinen 80 kilometrin pyöräily, ja koko pyöräreissu ylipäätään, etteivät sammakot lähteneet loikkimaan kovinkaan kevyesti. Myös pyykin peseminen on ollut työlästä, koska pyykkikone on yläkerrassa ja portaiden nousu tuntuu jaloissa. Kyllä ne siitä pian toipuvat, ja sitten onkin mukava lähteä taas pyörälenkille. Mutta ei vielä, ensin pitää levätä.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Voi hyvänen aika...vai sammakkoasento, kävin katsomassa "sammakkoa". Ihailtavaa osaamista! Ei ihmekään, kun pitää lihasten välillä palautua!

Jagdev Kaur kirjoitti...

Eikö vaan. Ja pienenä vinkkinä voin kertoa, että sammakot kannattaa tehdä niin nopeasti, ettei lihakset ehdi väsyä ennen kuin sammakot on tehty :)