maanantai 4. heinäkuuta 2016

TakaisinTyömatka on onnellisesti ohi, vaikka vielä se tuntuu lihaksissa ja aineenvaihdunnassa, pienenä väsymyksenä ohimoilla. Kohta se olo tästä normalisoituu.

Kesä on viikon poissaolon aikana ottanut aimo harppauksen eteenpäin. Pihassa perennat kukkivat ennen kuin minä ehdin huomata mitään. Olen pudonnut ihan tämän kesän kyydistä, mutta toivottavasti saan sen vielä kiinni. Puhuva jo mansikoiden pakastamisesta. Se on yksi kesän kolmesta pinnistyksestä. Kaksi edellistä ovat ikkunoiden pesu ja mattojen pesu. Meillä on juuri saatu tehtyä ensimmäinen, ja kolmannesta puhuvat. Taitaa tänäkin kesänä pakastamistouhut mennä elokuun puolelle, tai ainakin heinäkuun loppuun. Vielä ikinä ei ole käynyt niin, että olisin jäänyt ilman mansikoita. Vaan kerta se olisi ensimmäinenkin.

Huomenna alkaa kollegan, eli toisen kundaliinijoogaopettajan kesäloman joogatuntien sijaistus. Saa nähdä moniko kolmesta viikkotunnista toteutuu. Toteutuminen edellyttää tarpeeksi montaa ilmoittautunutta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten saat reissussa toteutettua aamusadhanan? Vai jätätkö suosista myöhempään aikaan? T Harkaram

Jagdev Kaur kirjoitti...

Lyhyin versio minun aamusadhanasta on Japjin resitoiminen. Sen voi tehdä missä vaan, vaikka sängyllä istuen. Yhden yön olin hotellissa, jossa oli tilaa tehdä asanoita lattialla, joten Japjin jälkeen tein vähän asanajoogaa ja meditoin.

Itse asiassa myös lentokoneessa on aika hauska meditoida, resitoida ja/tai tehdä hengitysharjoituksia. Se ei ole joogaajan kannalta paras mahdollinen ympäristö, mutta jos vaan onnistuu vähänkin tekemään, tulee siitä sekä itselle että muille koneessa olijoille heti paljon parempi olo.