maanantai 27. elokuuta 2018

Viikonloppu täynnä toimintaa


Olipas vauhdikas viikonloppu, ja lomaa talon maalaamisesta. Maalaaminen nimittäin jatkuu jo neljättä viikkoa, eikä loppua näy. Tai kyllä se loppuu aikanaan, mutta vielä ei ole yksikään seinä valmis.

Lauantaiaamu alkoi sadhanalla, niin kuin se yleensäkin alkaa. Sen jälkeen olikin jo vähän kiire alkaa hankkiutumaan kohti Helsinkiä, jossa oli Suomen Kundaliinijoogayhdistyksen jäsentapaaminen. Aivan ihana tapaaminen siitä tulikin; oli ilo tavata uusia ihmisiä ja nähdä vanhoja tuttuja. Meitä ei ollut paikalla sankoin joukoin, mutta kuitenkin juuri sopiva porukka. Meditoimme alkuun, esittäydyimme ja rupattelimme hetken. Sitten olikin jo kaksi tuntia mennyt, ja aika siirtyä Kundaliinijoogakoulu Helsingin tiloista läheiseen nepalilaiseen ravintolaan, jossa yhdistys tarjosi myöhäisen lounaan.

Jäsentapaaminen oli pitkälti minun järjestämäni, eli huolehdin monista käytännön asioista. Mitään en lupaa, mutta olisi mukava, jos tapaamisesta elokuun lopulla tulisi vuosittainen asia.

Sunnuntai alkoi myös aamusadhanalla, mutta nyt kyseessä olikin vähän erikoisempi versio. Sunnuntaina oli kundaliinijoogamestari Yogi Bhajanin syntymäpäivä, jota juhlitaan toistamalla pitkää Ek Ong Kaar –mantraa kaksi ja puoli tuntia. Aloitimme toki Japji Sahibilla ennen kuin aloitimme mantran. Siinä se aamu menikin mukavasti. Ja itse asiassa älyttömän nopeasti. Minä olin yksi mantran neljästä vetäjästä, ja ehkä siinä hommassa aika kuluu erityisen nopeasti. Sadhanan jälkeen lähdin vielä Vantaalle Gurudwaraan, sillä oli ihan liian kauan edellisestä visiitistäni sinne.

Nyt sitten takaisin päivätyön ja talon maalaamisen pariin.


Ei kommentteja: