lauantai 4. elokuuta 2018

Kesälomakuulumisia


No nyt on jokavuotinen pyöräloma poljettu loppuun. Kilometrejä kertyi viiden päivän aikana 260, eli ihan tarpeeksi 30 asteen helteessä. Lämmin sää kun kuitenkin verotti jaksamista ihan huomattavasti. Joka tapauksessa reissu oli mainio. Yleensä olemme säästyneet vastoinkäymisiltä, joitain pieniä juttuja lukuun ottamatta, mutta tällä kertaa minulta hajosi kypärä ja siipalta vaihdevaijeri. Onneksi pääni ei ollut kypärässä, kun se kopsahti tien pintaan ja hajosi. Pyöräilin loppupäivän rikkinäisellä kypärällä, ja ostin uuden heti seuraavana aamuna. Siipan vaihdevaijerin vaihto ei sujunut yhtä nopsaan, vaan hän joutui ajelemaan yhden päivän ensin kahdella vaihteella ja seuraavan päivän peräti kolmella vaihteella, ennen kuin olimme sellaisessa kaupungissa josta löytyi pyörähuolto.

Taas huomasi, kuinka paljon enemmän pitää kaupoissa ja ravintoloissa keskittyä siihen, että saa kasvisruokaa, kun lähtee ruuhka-Suomen ulkopuolelle. Kyllä löytyi, mutta ei niin isoja valikoimia eikä niin helposti kuin kotona. Ja mikä siinä muuten on, että kun einesvalmistajat tekevät vegeversioita tarjonnastaan, he tunkevat falafelejä joka paikkaan. Falafelit on hyviä, mutta alkaa tulla korvista ulos. Vähän mielikuvitusta siihen touhuun, please.

Tänään oli jo toinen peräkkäinen lauantai, kun sadhanaan ei tullut ketään. Kohta alan jo kaivata pitkää aamuharjoitusta, kun en jaksa sitä yksin tehdä. Yhdessä jaksaisin.

Ei kommentteja: