maanantai 1. heinäkuuta 2019

Hyvässä hoidossa


Onhan nyt kaikille blogin kahdelle lukijalle (loput kolme taitavat olla kesälomalla) selvää, että heistä jokaisella on varmasti jokin hyvä syy mennä Taiyo Bodywork –hoitoon? Ja jos ei jostain syystä tunnin hoito nappaa, niin edes 15 minuutin hoitoon? Kuldip S. Khalsalla on hyvin toimiva ajanvaraus netissä (täällä), ja hän näyttää tekevän hoitoja läpi koko kesän Helsingissä.

Viimeksi kun olin Kuldipin hoidossa, kävimme seuraavan keskustelun. Hän kysyi:
      - Onko vanhemmillasi ollut kovaa elämässään?
-        - On.
-        - Entä isovanhemmillasi?
-        - On.
-        - Kannat heidän taakkaa mukanasi. Tiedätkö, että voit päästää siitä irti?
-        - Periaatteessa kyllä.
-        - Niin, edellisten sukupolvien asiat piirtyvät meihin jo kohdussa, niin hyvässä kuin pahassakin. Se ei ole meidän valinta.

Mielessä kävi, että jos Kuldip näkee minun kehostani isovanhempieni taakan, mitä muuta hän mahtaakaan nähdä. Paitsi itse asiassa en halua tietää. Oleellista on vain se, että hän käyttää kaikkea näkemäänsä ja tietoaan asiakkaiden hyväksi, ei milloinkaan heitä vastaan.

2 kommenttia:

K kirjoitti...

Heh, ehkä olen se toinen lukija tai sitten meitä on enemmän kuin luuletkaan =) Kiitos vinkistä, kaukanahan tuo Helsinki ei ole ja iholle tulevista hoidoista kyllä pidän. Katsotaan, jos sen aika (ja siihen raha) olisi syksyllä käsillä.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Saattaa olla, että vähän vähättelin lukijoiden määrää :D
Monille meistä (tosin ei kaikille, tiedän) aika ja raha tuollaiseen hoitoon ovat järjesteltävissä. Ja Helsinki-päivää on aina mukava viettää. Meillä seuraava on heti huomenna, tosin tällä kertaa ilman Kuldipin hoitoa, sillä teemana on Museokortin aktiivinen käyttäminen.