lauantai 2. tammikuuta 2021

Uusi vuosi aluillaan

Hengissä ollaan ja terveenä edelleen. Joulu ja vuodenvaihde ovat taas onnellisesti takanapäin, ja mitä luultavimmin vietetty turvallisesti. Jouluna tosin matkustimme Ahvenanmaalle, Maarianhaminaan, mutta kaikkia mahdollisia varotoimia noudattaen, vaikka julkisilla liikuimmekin. Kotiin jääminen olisi ollut kerrassaan huono idea, sillä luultavasti olisin tehnyt töitä koko joulun. ”Ihan vähän vaan, niin on sitten helpompi aloittaa uusi vuosi uudessa duunissa.” Maarianhaminassa ei niin voinut tehdä, kun jätti koneen ja kaikki muut välineet kotiin.

Meillä oli käytössä ihan hieno asunto Airbnb:n kautta. Se olikin suurin piirtein ainoa vaihtoehto, sillä hotellit olivat Maarianhaminassa kiinni. Yhtään edullisempi meidän asunto ei varmastikaan ollut, mutta oli siinä paljon hyviä puolia, kuten Netflix. Sitä tulikin katsottua ihan riittävästi, muun muassa useita jouluelokuvia.

Uusi vuosi oltiin perinteisesti kotona, enkä taaskaan edes yrittänyt valvoa puolille öin, vaan menin peiton alle heti yhdeksältä. Join sentään pienen pullon alkoholitonta kuohuviiniä sitä ennen, eli jotain juhlallista oli ohjelmassa.

Tämän vuoden työstä uudessa työpaikassa, 5–6 tunnin junamatkan päässä on selvinnyt sen verran, että ihan niin paljon ei tarvitse matkustaa paikan päälle kuin aluksi sanottiin. Ohjeet ja suositukset ovat muuttuneet, ja asioita siirretty etänä verkkoon. Hyvä niin, vaikka samalla jääkin tutustumatta uuteen työyhteisöön ja kaikkeen. Ennen joulua kävin sentään hakemassa uuden työkoneen ja puhelimen – mihin meni aikaa puolitoista vuorokautta. Joka tapauksessa olen tosi onnellinen tästä uudesta työstä. Vanhassa työpaikassa alkoi koko touhu olla niin kertakaikkisen järjetöntä, että helpottaa päästä sieltä pois. Vaikka sitten palaisinkin vuoden jälkeen, sitähän ei kukaan tiedä.

Tässä päällimmäisiä kuulumisia. Koska tämä on joogablogi, kirjoitan toki joogastakin jotain, mutta en tällä kertaa.

Ei kommentteja: