keskiviikko 22. toukokuuta 2013

ÄänimaljahieronnassaIlman muuta sitäkin piti kokeilla, kun kerran kohdalle sattui. Eikä ollut huono kokemus ollenkaan, päinvastoin. Oikein mukava ja rentouttava. Tunnin hoito meni parissa silmänräpäyksessä. Luulen, että minua hoidettiin aika lempeästi, koska tämä oli ensimmäinen äänimaljahieronta jossa olen koskaan ollut.

Kaikki alkoi niin, että asetuin päinmakuulle hoitopöydälle. Ensin soiva malja painettiin jalkapohjiani vasten. Sitten yksi, ja lopulta useampikin malja nostettiin selkäni päälle, välillä myös takapuolen päälle, ja siinä niitä soiteltiin. Ne olivat melko isoja maljoja, eli ääni oli miellyttävän matala. Sitten käännyin selinmakuulle. Nyt soiva malja painettiin kämmeniäni vasten. Ja taas keskivartalon päälle, siinä niitä liikuteltiin vähän paikasta toiseen, ja soiteltiin. Ja sitten kaikki olikin jo ohi.

Vaikutuksista on ihan kauhean vaikea sanoa, että millaisia ne ovat, koska en niitä välttämättä huomaa. Ne vaan tapahtuvat. Mutta pari tuntia hoidon jälkeen, ja oikeastaan koko loppupäivän olin poikkeuksellisen väsynyt. Otin työpaikalla erityispitkät (35 min) päiväunet, ja illalla menin vähän tavanomaista aikaisemmin nukkumaan. Lisäksi kun ohjasin joogatunnin, tuntui mantrojen värähtely kehossa erilaiselta kuin aikaisemmin. En osaa sanoa millä tavalla erilaiselta, mutta jotenkin. Muuta erityistä en ole huomannut, mutta hoito jatkaa vaikuttamistaan vielä. Ja niin kuin sanoin, kaikkea ei välttämättä huomaa, eikä tarvitsekaan huomata.

Äänimaljahieronnasta lisää täällä.

Ei kommentteja: