sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Toinenkin pyörä ulkoilutettu

Kaivettiin crossarit kellarista ja käytiin aamupäivällä ajelemassa, ensimmäistä kertaa tänä vuonna.


Huomatkaa kuinka se kiiltää, oikein häikäisee.

Hyvältä tuntui ajaminen, tosin selkä oli ajoasennosta vähän ihmeissään jo loppumatkasta. Eka lenkki oli tarkoituksella maltillisen mittainen, vain kolmekymppiä.

Keli oli komea, minulla liikaa vaatetta päällä. Ja pyörätiet täynnä väkeä, muutkin olivat lähteneet ulkoiluttamaan pyöriään. Hyvä! Vastaan tuli myös yllättävän monta (3) naista, joilla oli kunnon pyörät alla. Hienoa!

3 kommenttia:

Sirppu kirjoitti...

Kyllä on hieno! Ja kiiltävä! Mekin käytiin tänään pyöriä ulkoiluttamassa, sillä erolla, että kolmekyppiä on meille ihan jo pitkä lenkki, kun ollaan tällasia vasta-alkajia. Törmäilemisiin (mutta ei kirjaimellisesti) (eh-he-he eh-he-he!)

Jagdev Kaur kirjoitti...

Sirppu, hienoa! Parin vuoden päästä kolmekymppiä ei ole teille mitään :) Ei kun totta puhuen, ei matkalla ole merkitystä, pääasia että liikkuu. Ja pyöräily on niiiin mukava tapa liikkua, ettei paremmasta väliä.

hannavi kirjoitti...

Nätti on :-) Täällä myös tulee kiinnitettyä huomiota naiskuskeihin joilla kunnon menopelit alla. Ja jos sellaisen kanssa "törmää" itsekin pyörällä liikenteessä ollessa niin jo on hymy herkässä ja tekisi mieli mennä kyselemään yhteystietoja... No mutta miksei sitä vois mennäkin?? Hmmm..