keskiviikko 27. marraskuuta 2013

VirtuaalitilojaVaikka jooga tapahtuu pääsääntöisesti siellä omalla joogamatolla, on myös tosi kivaa, että on olemassa virtuaalisia paikkoja joogalle, ja varsinkin kundaliinijoogalle. Tämä blogi on olevinaan yksi sellainen, mutta ei tietenkään ainoa. Muitakin joogablogeja on olemassa, ja myös blogeja joissa enemmän tai vähemmän sivutaan kundaliinijoogaa. Suomen Kundaliinijoogayhdistyksen blogi, jossa ilmestyy yhdistyksen jäsenkirje, on yhdenlainen blogi myös. Itse odotan kiihkeästi, että tämä blogi pääsee vauhtiin. Vinkatkaa ihmeessä, jos tiedätte joitain muita hyviä.

Facebookissa on myös olemassa Suomen Kundaliinijoogayhdistyksen ylläpitämä yhteisö nimeltä Kundaliinijoogaajat. Facebookista en tiedä yhtään enempää, koska en itse ole olemassa siellä.

Yksi virtuaalinen paikka on Jooga- ja meditaatiofoorumi, jossa on vähän kaikkea laidasta laitaan. Ihan mukava paikka, mutta siellä tulee jostain syystä käytyä tosi harvoin. Toinen, enempi kundaliinijoogaan keskittynyt keskustelufoorumin alku on Jumalatarpiiri. Älkää antako sen nimen häiritä. Jumalatarpiiri-foorumista voi vielä tulla ihan toimiva paikka, mutta se kaipaa lisää lukijoita ja varsinkin lisää keskustelijoita. Sinne siis, jos kiinnostaa.

2 kommenttia:

Sat Miter kirjoitti...

Googlettelen paljon, ja olen ollut tosi yllättynyt siitä, miten paljon kundaliinijoogaa netistä löytyy. Suomeksi en ole nähnyt, mutta monilla englanninkielisillä sivuilla on ihan ilmaiseksi tunteja. Kiva juttu syrjäseutujen asukeile.
Huomaan, että sinulla on tuo kauniin linkkauksen taito...minunkin pitäisi opetella :)

Jagdev Kaur kirjoitti...

Netistä löytyy paljon kaikenlaista. Ja kun selaa nettiä, kannattaa pitää kriittisyys mukana. Kaikki sivustot eivät ole ihan yhtä luotettavia kuin toiset. Mutta juu, kaikkea aivan mahtavaa löytyy netistä myös, kunhan jaksaa penkoa :)