maanantai 22. joulukuuta 2014

Hiking and biking

Näin meidän päivät täällä kuluu.
Lahkeet patikointiasentoon ja menoksi.


Pyöräilystä ei taaskaan oikein ole kuvia. Ehkä pitää ehdottaa siipalle kypäräkameraa, niin että kuvaus hoituisi vauhdissa.
Niin kova tuuli, ettei pyörä pysy pystyssä ilman ajajaa. Tuulee koko ajan, paitsi yöllä. Jotenkin hermostuttaa jatkuva tuuli, se tekee minut vähän ärsyyntyneeksi. Vinkuu ja viheltää eikä kuule mitä toinen sanoo.

Pyörävuokraamon brittimies kutsui tätä nimellä breeze, ja sanoi että oikea tuuli on tällä saarella sitten ihan eri asia, tämä on vaan tällainen 20 m/s puhaltava vire. Onneksi tuuli ei juurikaan, yllättävää kyllä, haittaa pyöräilyä. En tiedä mistä se johtuu, ainakin hyvistä pyöristä. Meillä on maastopyörät, että päästään eteenpäin sorateilläkin, mutta älyttömän hyvin pyörät rullaavat myös maantiellä.

Jos suunnittelette pyörien vuokraamista Lanzarotella, voimme lämpimästi suositella liikettä nimeltä Revolution Bikes. Sitä pitää mukava brittipariskunta, pyörät ovat ensiluokkaisia ja palvelu älyttömän hyvää. Sitäpaitsi täällä pyöräilevät kaikki kynnelle kykenevät, meidänkin hotellin matkalaukkuhuoneessa on enemmän polkupyöriä säilytyksessä kuin matkalaukkuja. Huoneeseen pyöriä ei saa tuoda, me kysyimme.

Ei kommentteja: