perjantai 26. joulukuuta 2014

Tapaninpäivän ajelullaOlemme täällä Lanzarotella nyt viimeistä kokonaista päivää. Huomenna on edessä kamojen pakkaaminen ja noin 13 tuntia matkustusta. Ja juurihan me vasta tänne tulimme! 

Ajelimme tänään ihan kunnollisen pyörälenkin meidän vuokrapyörillä. Matkaa tuli noin 50 kilometriä. Lounaalle pysähdyimme pieneen El Golfon kylään, jossa oli ravintoloita vieri vieressä, eikä sitten oikein mitään muuta. Tai no, ihan kivat maisemat ja meri ihan rannassa. Ihme paikka, ihan kuin se olisi rakennettu vain turisteja varten, ja sitten turistit menevät sinne koska se nyt sattuu olemaan siellä, keskellä ei mitään. Tai sitten kylässä on jotakin erityistä miksi sinne mennään, mutta me vaan emme sitä tiedä.

Joka tapauksessa söimme mainiota vegepaellaa. Listat olivat pullollaan kaikkia herkkuja mitä vaan merestä saa, mutta nepä eivät käy minulle. Onneksi siipalla ei ollut mitään vegepaellaa vastaan, ne kun tehdään aina kahdelle henkilölle. Lisäksi saimme törkeän hyviä mojo-kastikkeita leivän kera, ja jonkin kummallisen kalaa sisältävän talon alkuruuan.

Jotta kylästä pääsi pois, oli ajeltava ihan kunnollinen ylämäki ylös. Täydellä vatsalla.


 Kyllähän minä sen mäen ajoin ylös, mutta hetken luulin että paella ei pysy kyydissä ja että keuhkot lentää korvista ulos. Huohotin hetken, kun siippa kuvasi vielä maisemia. Sitten matka jatkui. Tosi paljon oli pyöräilijöitä liikkeellä, koko ajan tuli joku vastaan tai meni meidän ohi nopeammalla pyörällä.

Pyörävuokraamon mies tuli hakemaan pyörät pois hotelliltamme, niin kuin sovittu oli. Älyttömän hyvää palvelua, ja ihan kivat maastopyörät.

Ei kommentteja: