maanantai 1. joulukuuta 2014

Jos rakkaus ei virtaa elämässäsiHuomaan tarvitsevani säännöllisesti sydänkeskusta avaavia harjoituksia, joko kriyan tai meditaation muodossa. Ei mikään ihme, sydänkeskus on niin keskeinen ja olennainen chakra, joka yhdistää alimmat chakrat ylempiin chakroihin. Ja sitten ihan fyysisellä tasolla, kun istuu paljon ja työskentelee tietokoneella, juuri sydänchakran alue alkaa helposti käpristyä sisäänpäin eikä pysy auki ilman erityistä paneutumista ja harjoituksia.

Jos siis tuntuu siltä, että sydän on sulkeutunut eikä rakkaus virtaa elämässäsi, ja haluat avata sydäntäsi, tee tätä meditaatiota. Minä teen sitä melkeinpä säännöllisin väliajoin, sillä meditaatio on tosi yksinkertainen ja hauska, ja muistan ulkoa miten se tehdään. Ja usein tuntuu juuri siltä, ettei rakkaus virtaa ja loista niin kuin se parhaimmillaan voisi.

Olen tehnyt kyseistä meditaatiota jonkin aikaa, mutta nyt se vaihtui toiseen. Se toinen meditaatio tuli minulle jälleen sähköpostissa – tämä ei ole ensimmäinen kerta kun universumi järjestelee minun harjoitukseni niin, ettei niitä tarvitse etsiä vaan ne tulevat meilinä suoraan koneelle. Enkä nyt tarkoita mitään massapostituksia tai listojen kautta tulevia viestejä, vaan ihan henkilökohtaisia, vain minulle osoitettuja meilejä. Kätevää.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Rämmin isossa stressissä, pyöritän Takataskun Joulua ja koetan olla päivällä muuallakin töissä...tämä on taas niin tätä...mutta mutta...aika aikaansa kutakin. Kiitos...taidan tarvita tätä mainitsemaasi meditaatiota! Kiitos!

Jagdev Kaur kirjoitti...

Voimia Vilukissi! Ennen pitkää helpottaa. Ja tuo meditaatio helpottaa ihan varmasti.

Minullekin pukkaa hommaa nyt siihen malliin, että oikein ihmetyttää kuinka työttömän joutilaisuus voi näin nopeasti vaihtua johonkin ihan muuhun. Minun työni rahoittajalla ei ensiksi ollut mitään kiirettä - eikä siis minullakaan - mutta nyt kun joulu puskee päälle, pitäisi tehdä vaikka mitä, ja heti. Höh. No, ei tätäkään kauaa kestä, pitää nauttia kiireestä niin kauan kuin sitä on.