torstai 26. helmikuuta 2015

MankeliTämä nykyinen työtehtävä on kyllä aikamoinen. Minut pistetään lujille monellakin eri tavalla. Näin loppua kohti alkaa aikapaineet olla melkoiset. Minä olisin rytmittänyt ja aikatauluttanut koko jutun vähän toisin, mutta minäpä en ollut se, joka aikatauluista päätti. Ja oikeastaan juuri se asia, siis muiden pillin mukaan tanssiminen on se, mikä ottaa ehkä kaikkein kovimmille. Varsinkin silloin, kun tiedän ja näen, että nyt mennään metsään. Minä olen se, joka homman nostaa metsästä takaisin tielle, mutta muut pitävät itsellään oikeuden pöläyttää homman pöpelikköön aina kun huvittaa. Niin se nyt sitten vaan on.

Stressikäyrä alkaa siis kohota kummasti. Maaliskuu vielä, ja sitten homma pitäisi olla pois minun käsistäni. Ja sitten onkin jo kevät!

2 kommenttia:

Sirppu kirjoitti...

Voimia loppukoitokseen. Ja hyvä tosiaan muistaa... kevät odottaa jo nurkan takana! Jos mankelin puristuksessa löytyy pieni hetki, jolloin voi vaikka muistella ja tunnustella millaista ihanuutta on viilettää kesän lempeässä tuulessa pyörällä, niin hyvä!

Jagdev Kaur kirjoitti...

Kiitos Sirppu. Hassua, miten joka toinen päivä tuntuu siltä, että kaikki menee hyvin ja selviän tästä kyllä. Ja joka toinen päivä paniikki dead-linesta meinaa saada yliotteen. Ja niinä päivinä ei parane ollenkaan ajtella pyöräilyä ja lempeitä kesätuulia, koska muuten saattaa lentää hanskat tiskiin :)

Mutta kyllä alkaa jo kutkuttaa. Ihan kohta tiet on jo sulat.