tiistai 10. helmikuuta 2015

VaihteluaJos laskuni (kerrankin) pitävät paikkansa, oli eilen viimeinen päivä 40 peräkkäisen päivän rupeamasta So Purkhia. Yllätyksenä ei tulisi, jos joku kertoisi tai itse tajuaisin laskeneeni päivät väärin niin, että yksi jäi puuttumaan, tai jotain. Aloitin So Purkhin tammikuun ensimmäisenä päivänä juuri sen takia, että paremmin osaisin laskea koska 40 päivää on täynnä. Olin sitten seonnut laskuissa tai en, tänään tein jo ihan muuta.

Minulla on jo jonkin aikaa ollut mielessä ja ikään kuin jonossa puhdistava Detoxification-kriya. Jostain syystä se tuntuu olevan paikallaan nyt, ja aamuharjoitukseksi se käy hyvin. Sopivan mittaisen sain siitä puolittamalla kaikki ajat. Kundaliinijoogassa niin voi tehdä, lyhentää aikoja, kunhan lyhentää kaikkien harjoitussarjan osien aikaa samassa suhteessa, eikä vaan sitä harjoitusta, joka tuntuu työläältä. Sen sijaan pidentää ei aikoja voi, sillä annetut ajat ovat aina maksimiaikoja.

Jatkan saman kriyan tekemistä aamuisin niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Todennäköisesti jossakin vaiheessa mielenkiintoni kriyaa kohtaan lopahtaa, tai sitten tuntuu jollakin muulla tavalla, että se on tehnyt tehtävänsä. Joka tapauksessa kriyan vaikutukset tehostuvat, kun sitä tekee useampana päivänä peräkkäin – eikä siihen 40 päivään tarvitse aina tähdätä: kaksi päivää on enemmän kuin yksi, ja kolme enemmän kuin kaksi, ja niin edelleen.

Ei kommentteja: