lauantai 19. joulukuuta 2015

Joogaopettaja joka ei opeta joogaa
Sain tänne lomailun keskelle tiedon, että perjantain kundaliinijoogatunti, jonka ohjaamista olemme vuorotelleet muutaman muun opettajan kanssa, lopetetaan kokonaan. Ei ole tarpeeksi kävijöitä. Totta onkin, että tänä syksynä tunti on peruttu monta kertaa liian vähäisen ilmoittautuneiden määrän takia, tai jos tunti onkin pidetty, siellä ei ole ollut montaa joogaajaa. Sikäli tunnin lopettaminen ei tullut yllätyksenä.

Meille opettajille sanottiin jo aiemmin, että tunnilla on niin vähän kävijöitä, koska sillä ei ole vakiopettajaa. Siitä olen kyllä eri mieltä. Minä näen tunnin ongelmat ihan muualla. Sitä paitsi tunti on pyörinyt hyvin vuosia vaihtuvilla opettajilla. Miksi siitä olisi juuri nyt ongelma tullut?

Ajat muuttuvat ja asiat rullaavat eteenpäin. Tai joskus rullaavat, välillä taas nykivät ja pomppivat. Ehkä minun on aika alkaa markkinoida kirjaan perustuvia onnen ja runsauden joogaa –kursseja vähän sinne sun tänne. Pari tahoa on jo viritetty, katsotaan nappaavatko. Jossain muodossa haluan kuitenkin joogan opettamista jatkaa, se on niin älyttömän kivaa puuhaa. Aamusadhanat ovat joka tapauksessa yksi paikka, mutta mukava olisi jotakin muutakin olla.

Ei kommentteja: