lauantai 26. joulukuuta 2015

Saarihyppelyä
Lomailu jatkuu edelleen, mutta vaihdoimme jouluaattona saarta. Siirryimme hiljaiselta El Hierron saarelta La Palman saarelle. Ja koska suoria lentoja ei ole, pistäydyimme konetta vaihtamassa Teneriffalla. Myös lehto kotiin lähtee aikanaan Teneriffalta, ja siksi olemme viimeisen yön siellä. Ei huvita jäädä jumiin näille pikkusaarille, joilta koneet eivät kovalla tuulella lennä.


La Palma on yhtä ihana kuin aina ennenkin. Tämä on ehdottomasti Kanarian saarten suosikkejani, vaikka ihan kärkeen taitaa kiilata Gomera. Jos vielä wifi toimisi kunnolla, olisi olo melkoisen täydellistä. Mutta wifi pätkii, ja sekös nykyajan turistia hatuttaa. Koko ajan kun pitäisi olla yhteyksien päässä. Tai ei se nyt ihan niinkään ole, ei koko aikaa, mutta kyllä minä mielelläni olen lomallakin linjojen päässä. Ainakin tällaisella pidemmällä lomalla

Eilen patikoitiin melko vaativa 18 kilometrin lenkki. Aikaa meni koko päivä. Tänään sitten parannellaan jalkoja ja levätään. Huomisen tekemisiä ei vielä tiedetä, katsotaan mikä aamulla sattuu huvittamaan.

Ei kommentteja: