sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Bollywood-klubi kokoontui
Eilen oli kevään viimeinen bollywood-elokuvasessio meidän olohuoneessa. Kesällä ihmiset ovat kuka missäkin, aika varsinkin viikonloppuisin kortilla, eikä mitään syytä katsella elokuvia sisätiloissa. Ei, vaikka sataisi vettä kuinka, jos vaan voi olla ulkona hyttysten syöttinä. Tai niin ainakin jotkut meistä tuntuvat ajattelevan. Joka tapauksessa seuraava elokuvailtapäivä on sovittu syyskuun alkuun.

Aina kun on kokoonnuttu, on suuhunpantavat hoidettu nyyttäriperiaatteella. Ja mitä enemmän ihmisiä paikalla, sen enemmän syötävää. Yritän myös pitää teekannun täynnä, mutta välillä sattuu lipsahduksia, jos imeydyn mukaan elokuvien enemmän tai vähemmän traagisten tapahtumien pyörteisiin. 


Eilen suuhunpantavien lisäksi tuli kahvipöytään – tai siis teepöytään – tämä silmänilo. Tosin se piti siirtää sivummalle, sillä kukaan ei olisi nähnyt elokuvaa noiden suurten kukkaterttujen takaa. Tosin ei sekään välttämättä olisi mikään huono vaihtoehto ollut. Mutta kun nyt elokuvaa kuitenkin oli kokoonnuttu katsomaan.

Ei kommentteja: