sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Hillitöntä vappuriekkumista
Tai sitten ei. Eilen eli vappuaattona kävi niin, että joimme siipan kanssa pullon alkoholitonta kuohuviiniä puoliksi. Sitten minä sammuin tv:ääreen, omaan nojatuoliini. Kahdeksalta havahduin sen verran, että menin sänkyyn nukkumaan. Nukuin 12 tuntia putkeen, mitä nyt vessassa kävin välillä.

Minulla ei ollut aavistustakaan, että olin niin väsynyt.

Tänään osallistuin Tera Naamin Hansujot Singhin pitämään workshoppiin, jonka aiheena oli parantava ääni. Jonkin verran tuttua asiaa entuudestaan, joten mitään tajunnan räjäyttävää workshoppi ei tarjoillut. Muutaman kiinnostavan asian vatsakeskuksen, pallean ja rintakehän käytöstä kuitenkin. Ja olihan siellä kertakaikkisen mukava olla.

Tänään vihdoin on aurinkoinen ja lämmin päivä, oikea kevätkeli. Sen kunniaksi tein hetken aikaa puutarhahommia pihassa. Tai no, tein minä eilenkin, mutta eilisen tekemisen katkaisi sadekuuro. Tänäänkin tein vain hetken, sillä naapurit istuivat pihassa ystävineen vappua viettämässä. Ei siinä viitsi ruveta kompostia kääntämään, kun toiset syövät ja juovat vieressä. Siksi puuhastelin tovin nurkan takana. Parempi varmasti onkin aloittaa pikkuhiljaa ja vähän kerrallaan, ettei tule yllättäviä reaktioita yhtäkkisestä ruumiillisesta työstä.

Ensi viikoksi on ennustettu aurinkoista ja lämmintä säätä. Ihan mahtavaa.

Ei kommentteja: