keskiviikko 31. elokuuta 2016

Salipula
Kaupungissamme on lähes krooninen pula hyvistä joogasaleista, ja monet joogaa tarjoavat tahot etsivät koko ajan hyviä tiloja, joita ne voisivat vuokrata järjestääkseen niissä säännöllisiä joogatunteja tai kertaluonteisempia tapahtumia. Niin myös paikallinen joogayhdistys. Yhdistyksen hallitus sai vihjeen kauniista ja tilavasta salista, joka sijaitsee ihan keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja jota vuokrataan kohtuulliseen hintaan. Tilan omistaa NNKY eli Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys.

Joogayhdistyksen taloudenhoitaja otti yhteyttä NNKY:hyn ja tiedusteli mahdollisuutta vuokrata tila. Vastaus oli yksiselitteisen selvä. He eivät vuokraa tiloja joogaan, koska se on heidän periaatteidensa vastaista. Oletettavasti siis heidän katsantokannassaan jooga ei mahdu kristillisyyden piiriin. Harmi.

Jatkamme hyvän salin etsimistä, ja joogaamista kylmissä jumppasaleissa. Toki hyviäkin saleja kaupungista löytyy, mutta niiden kysyntä on huimaa. Pitäisiköhän alkaa järjestää yöjoogaa, sillä keskellä yötä salit taitavat olla vielä vapaana.

Ei kommentteja: