keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Joogakurssi Vaasassa

20. marraskuuta 2016 klo 12:0017:30
Kauppapuistikko 26, FI-65100 Vaasa, Suomi

Onnen ja runsauden joogaa


"Minun elämäni on antoisaa ja täyttä.
Minua on siunattu rauhalla ja runsaudella.
Minä kylven elämän siunauksissa.
Minä ansaitsen vaurastumisen."

Kurssilla tutustutaan käytännöllisiin tapoihin tuoda omaan ja läheisten elämään terveyttä, onnellisuutta, runsautta ja vaurautta kundaliinijoogaharjoitusten avulla. Kundaliinijoogan monipuoliset harjoitukset koostuvat erilaisista hengitysharjoituksista, mantroista, meditaatioista ja asanoista. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja ne sopivat kaikille – niille, jotka ovat harjoittaneet kundaliinijoogaa jo pitkään, sekä niille, jotka vasta tutustuvat siihen. Raskaana oleville kurssia ei kuitenkaan suositella.

Kurssin opettajana toimii KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Jagdev Kaur. Hän on opettanut kundaliinijoogaa vuodesta 2011. Lisäksi hän on kääntänyt suomeksi Siri Kirpal Kaur Khalsan kirjan Yoga for Prosperity nimellä Onnen ja runsauden joogaa.

Pukeudu mukaviin, joustaviin vaatteisiin. Ota mukaan oma joogamatto ja istumista helpottava istuintyyny. Varaa loppurentoutukseen lämmintä vaatetta ja/tai viltti. Kurssitilasta löytyy astioiden lisäksi mm. jääkaappi ja vedenkeitin, joten voit tuoda mukaasi välipalaa.

Kurssipäivän hinta: 40e.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: marika.susanna.nyman@gmail.com

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että Vaasaankin saadaan välillä kundaliinijoogakursseja! Toivottavasti saadaan mukava ryhmä kokoon! T: Harkaram

Jagdev Kaur kirjoitti...

Toivottavasti tosiaan!