lauantai 3. joulukuuta 2016

SijaisenaPääsin tänään sijaistamaan toista sadhanan vetäjää. Hän oli sairastunut, ja illalla laittoi viestiä, että kuume vaan nousee, voisinko auttaa. No kuumeen suhteen en niinkään, mutta sadhanan pystyin hoitelemaan, ja sen teinkin ihan mielelläni.

Illalla vähän mietin, että minkä harjoitussarjan oikein ohjaisin aamulla. Mitään ei tullut mieleen, paitsi kirja, jonka pakkasin reppuun mukaan. Harjoitussarja olisi siis jokin siitä kirjasta, opettajamanuaalista. Aamulla selailin kirjaa vähän, ja pysähdyin Suriya Krian kohdalla. Se siis. Mutta kun kaikki pääsi alkuun ja aloimme toistaa Japji Sahibia, tai itse asiassa kun olimme toistaneet sitä jo jonkin aikaa, tuli kirkkaana mieleen ajatus siitä, mikä on juuri oikea harjoitussarja tähän aamuun. Tietenkin harjoitussarja vastustuskyvyn lisäämiseksi. Se siis. Ja samalla vastustuskykyä myös sairastuneelle joogaopelle, jota sijaistin.

Kun päästiin mantrojen kohdalle, meni myös sadhanalevyn valinta hassulla tavalla. Minun piti laittaa ihan toinen levy soimaan, mutta en laittanut. Laitoin levyn, jota en tuntenut ollenkaan, enkä itse asiassa edes tiennyt, että minulla on sellainen levy. Mutta se levy nyt sitten halusi tulla soitetuksi ja mantratuksi tänä aamuna, ja hyvä niin.

Pitäkää vastustuskyky korkealla ja pysykää terveenä.

Ei kommentteja: