torstai 6. heinäkuuta 2017

Akuutti salipulaKotikaupungissani on akuutti pula saleista, joissa voisi pitää joogatunteja. Toisin sanoen joogatuntien lisäämistä rajoittaa tilojen puute. Asiakkaita ja opettajia olisi kyllä. Niin työväenopisto kuin monet muutkin tahot painivat saman ongelman kanssa.

Viimeisin käänne tilatilanteessa oli se, kun paikallisen joogayhdistyksen käyttämä sali vuokrattiin kokonaisuudessaan tanssikoululle, ja yhdistystä kehotettiin kysymään vuoroja sieltä. Toisin sanoen ne joogayhdistyksen salivuorot, jotka yhdistyksellä on ollut jo vuosikausia, päättyivät. Ei kiitosta yhteistyöstä, vain tyly ilmoitus keskellä kesää. No, tanssikoulu tarjoaa joogayhdistykselle vain vuoroja, jotka alkavat klo 20.30. ja se on liian myöhään. Kaikki paikat ovat heinäkuussa kiinni, joten uuden tilan etsiminen kolmelle joogan viikkotunnille, joiden pitäisi alkaa syksyllä, on vähintäänkin vaikeaa.

Miten tämä voi olla näin vaikeaa? Joitakin hyviä saleja on tiedossa, joita omistaja ei ideologisista syistä vuokraa joogaan. Joissakin muuten hyvissä saleissa on niin kova ilmastointi, ettei niissä voi joogata. Sitten on liian pieniä, liian suuria tai liian kalliita saleja. Tai muuten tarkoitukseen sopimattomia. Missä on kaikki sopivat tilat? Tietääkö kukaan?

2 kommenttia:

Harkaram kirjoitti...

Toivottavasti uusia tiloja löytyy! Meillä vain yksi opettaja, jolla tunnit kerran viikossa opistolla ja toinen pienellä yksityissalilla.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Näin toivomme. Mitäänhän ei tosiaan tapahdu heinäkuussa, eli vielä ei ole tietoa, miten käy.