sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Vuosikokous


Lauantaina kokousti Suomen kundaliinijoogayhdistys, joten sinne piti sitten matkustaa. Mukava matka siitä tulikin, vaikka päivästä tuli pitkä, kun lähdin junalle suoraan aamusadhanasta. Oli minun vuoroni vetää sadhana, ja jännää oli se, että tuleeko sinne ketään. Jos ketään ei olisi tullut, ei kotiin olisi kannattanut enää palata, joten olisin tappanut aikaa oman aamuharjoituksen jälkeen junaa odottaessa. Mutta onneksi yksi aamuvirkku oli liikkeellä, ja pääsimme sadhanoimaan.

Kokouksessa erityisen mukavaa oli tavata muutama uusi ihminen. Kovin montaa meitä ei ollut paikalla, mutta sentään paljon enemmän kuin viime vuonna. Myös yhdistyksen hallitukseen on ilmoittautunut kiinnostuneita ihmisiä, mikä on hyvä merkki. Odotan innolla tulevaa kautta.

Jostain on myös pakko luopua, joten paikallisen joogayhdistyksen hallitustoiminnan jätin taakse. Jostain syystä, jota en osaa analysoida, tuli aika jättää aktiivinen toiminta siinä yhdistyksessä. Olen edelleen jäsen ja joissain jutuissa mukana, mutta en enää sihteerin ominaisuudessa. Ihan vähän haikealta tuntui, kun huomasin että minut on poistettu fb-sivujen ylläpitäjistä ja dropboxin käyttäjistä. Hyvä niin, vaikka se ihan vähän kirpaiseekin. Outoa olisi, jos näin monen vuoden ja kaikkien ponnistusten jälkeen ei tuntuisi missään.

Ei kommentteja: