sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ohjelmassa joogaa, joogaa ja joogaaEilen tuli joogattua oikein urakalla. Kaikki alkoi 5.30 yhteisellä aamusadhanalla. Siitä jatkoin uudenkundaliinijoogakoulun avajaisiin, jossa olikin väkeä tosi paljon paikalla. Osallistuin parille lyhyelle tunnille sen lisäksi että istuin juttelemassa tuttujen kanssa. Hieno paikka, hienot avajaiset!

Mutta tänään tuntuu kaikissa lihaksissa eilinen joogaaminen. En ole viime kuukausina tehnyt paljoakaan asanoita itse, olen niitä enempi ohjannut. Ja omassa harjoituksessani keskittynyt meditoimaan. Nyt sen asanoiden ja kriyojen vähyyden tuntee kehossaan mukavana lihasten väsymyksenä ja raskautena. Varsinkin vatsalihaksissa ja yläselässä, ne taisivat tällä kertaa olla ne heikoimmat paikat.

Tänään olisi vielä tarjolla 62 minuutin mittainen meditaatio, johon ajattelin osallistua. Itse asiassa odotan sitä innolla. Yhdessä meditoiminen on aina niin erilaista ja paljon mukavampaa kuin yksin meditoiminen. Tosin en minä noin pitkiä meditaatioita yksin tee; yksin meditoidessa jo 11 minuuttia tuntuu välillä tosi pitkältä ja ihan riittävältä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tampere tuntuu olevan meidän kundaliinijoogapääkaupunki. Joskus ihan käy kateeksi, niin ihanasti teillä on tarjontaa! -loomis