tiistai 28. tammikuuta 2014

Viimeinen vakitunti ja pahoja nakkejaMinun irtisanomisaikani alkaa olla loppu, ja tänään olikin viimeinen tiistain vakitunti. Vähän haikea olo. Paljon helpottunut olo. Kerroin tunnin jälkeen ohjattavilleni, että näin on. Asettelin sanani ehkä jotenkin hassusti, sillä jotkut käsittivät, että olen saanut potkut. Onneksi asiasta tuli puhe vielä pukuhuoneessa. Minulle ei tullut mieleenikään, että joku voisi luulla minun saaneen potkut. Minun, höh.

Siippa oli tehnyt ruokaa Poutun Onni tofunakeista. Ai että ne olivat pahoja, ihan meidän molempien mielestä. Syökö niitä oikeasti joku? Miten? Ja miten voi olla niin vaikea tehdä kasvissyöjille kunnollisia nakkeja, siis sellaisia jotka pystyy syömään irvistelemättä. Siis hyvän makuisia. Tähän asti parhaita ovat olleet Hälsans Kökin chorizot, mutta eivät nekään varsinaista herkkua ole. Jos joku on joskus syönyt hyviä kasvisnakkeja, voi kernaasti ilmoittaa tuotteen nimen kommenttiosiossa, kiitos. Se on nimittäin taas kesä ja grilli kuumana ennen kuin huomaakaan.

4 kommenttia:

Rouva K kirjoitti...

Nuo chorizot ovat kamalia, sen sijaan samaisen Hälsan's Kökin tavalliset kasvisnakit ovat ihania.

Tosin niissä on kananmunaa, jota periaatteessa kartan, mutta olen välillä ostanut silti, varsinkin jos on grillitapahtumia. Vielä kananmunaakin kamalampaa oli kuitenkin saada joitakin viikkoja sitten selville, että Hälsan's Kökillä on tiiviit yhteydet laittomiin juutalaissiirtokuntiin, jotka ovat palestiinalaisten alueella ja polkevat heidän ihmisoikeuksiaan. Sen tiedon saatuani en ole toistaiseksi kyennyt ostamaan niitä :-(

Jagdev Kaur kirjoitti...

Minusta Hälsans Kökin chorizot ovat juurikin parempia kuin ne tavalliset soijanakit, mutta kummatkaan eivät ole erityisen hyviä. Toisin kuin saman firman soijapullat, -pihvit ja leikkeet.

Noista Hälsans Kökin tausta-asioista pitääkin googeloida vähän lisää...

Sat Miter kirjoitti...

Ihan tämän keskustelun innoittamana ostin Stokkalta Taifun coctailtofu soijanakkeja. En ole käynyt niiden kimppuun vielä, mutta raportoin kun asia on ajankohtainen.
Niin kovin minua innostaa nämä jalosteet, että viimeksikin ne ehtivät pilaantua. Tämä nyt ei ihan sama asia ole, mutta jonkun suomalaisblogin ohjeella tein aikanaan seitania, ja se kyllä oli varsin kelvollista. Ainakin tuoreeltaan. Ehkä siitä saisi nakitkin väsättyä?

Jagdev Kaur kirjoitti...

Hyvä, kiitos nakkiraportista jo etukäteen. Ai että ihan itse tekisi seitania... eipä ole käynyt mielessä, olen luullut että tuollaiset hommat ostetaan kaupasta ;-) Täytyy tutustua asiaan.