lauantai 6. syyskuuta 2014

753 mantraajaaHeräsin sadhanaa varten hyvissä ajoin, niin kuin yleensäkin. Kello oli soittamassa 4.15 mutta heräsin jo ennen neljää. Pari minuuttia loikoilin ja kiskottelin vuoteessa, ja sitten ylös. Olin pakannut kaiken mukaan lähtevän jo illalla, joten minun ei tarvinnut juuri muuta kuin käydä vessassa ja pukea eteisen tuolille valmiiksi katsomani vaatteet. Sitten reppu selkään ja menoksi.

Aamulla on niin pimeää, että pyörässä pitää olla jo valo. Joku vastaantulija kommentoi valoani, että kirkas on. Hyvä, vastasin. Siihen aikaan aamusta vastaantulijat ovat enimmäkseen niitä, jotka ovat olleet ravintolassa valomerkkiin asti. Pitää siis ajella tarkkana, ettei kukaan humalainen horjahda alle tai ettei kurvaa kenenkään oksennukseen.

Sadhanaan tuli onneksi muitakin, ei tarvinnut olla yksin. Olin valinnut harjoitussarjaksi sellaisen, joka vahvistaa puolustuskykyä. Ympäriltä alkaa jo kuulua niin paljon pärskintää ja niiskutusta, että sitä vastaan on suojauduttava joogisin keinoin. Sitä paitsi se on ihan mukava harjoitussarja, joka valmistaa hyvin mantroja varten.

Tiesin tasan tarkkaan minkä mantralevyn halusin soittaa. Tämän Satkirin Kaurin livelevyn, joka minulla on ollut jo jonkin aikaa, mutta oikeaa hetkeä sen soittamiseen ei ole aiemmin tullut. Levy on äänitetty talvipäivän seisauksen festivaaleilla, ja levyllä on mukana mantraamassa kaikki festarien 750 joogia. Plus sitten me kolme tämän aamun mantraajaa. Festari-ihmiset oli levyn myötä helppo kuvitella samaan tilaan meidän kanssamme, ja ihan hyvin he mahtuivat. Fiilis oli aika huikea tämän voimallisen levyn myötä. Se pääsee ilman muuta minun soittolistalle toistekin.

Satkirin Kaurin livevedon yhdestä sadhanamantrasta voi kuunnella täällä.

Ei kommentteja: