keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Hyviä öitä

Meille tuli uusi sänky ja uudet patjat. Vanhat oli jo loppuun nukuttu.


Sänky on Kiteen huonekalutehtaan Matinea, eli kotimaiseen kallistuttiin (kyllä kummallinen nimi sängylle, onko siellä tosiaan tarkoitus jotain päivänäytöksiä esittää). Sänky oli helppo valita, mutta patjojen valinta olikin sitten jo vähän vaikeampaa, ja vaati paljon pötköttelyä huonekalukaupassa. Alla on ihan tavalliset jousipatjat, mallia napakka. Niiden päällä on petauspatjat älyvaahdosta. Ehkä se äly sieltä öisin huokuu meidän päihin. Sekä varsinainen patja että petauspatja älyvaahdosta oli vähän liian kummallisen tuntuinen, ja siksi päädyimme tällaiseen kombinaatioon.

Koska pääsee nukkumaan, tää haluaisi mennä jo.

2 kommenttia:

Lara kirjoitti...

Onneksi olokoon, että olette löytäneet oikeanlaisen sängyn ja mikä tärkämpää, oikeanlaisen patjan. Kokemusta on noista hommista. Ei mitenkään helppo juttu valita suuresta valikoimasta patjaa itselleen. Minä päädyin muutama vuoisi sitten futoniin.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Kiitos, Lara. Minusta nuo ovat juuri ihan oikeanlaiset, mutta siippa ei ole vielä tottunut uuteen patjaan. Toivottavasti tottuu pian.
Futonista minäkin olen pitkään haaveillut, mutta en ole uskaltanut sitä edes ehdottaa. Siihen siippa ei varmaankaan tottuisi, tuskin suostuisikaan. Ja me kuitenkin halutaan nukkua samassa sängyssä :)