maanantai 29. syyskuuta 2014

Pyöräilykelit jatkuu

Olihan eilen lähdettävä pyörälenkille, kun keli oli niin mahtava. Ei sitä vesisateessa viitsisi, tai kylmässä ilmassa muuten. Meillä oli kyllä useita kerroksia vaatteita päällä, mutta silti on vielä suhteellisen lämmin ajella. Ja kyllä me nähtiin yksi tosipyöräilijä, joka ajeli lyhythihaisessa pyöräilypaidassa ja lyhytlahkeisissa pyöräilyhousuissa. Brrrr.
Ajeltiin 40 kilometrin rauhallinen lenkki. Kuvassa ollaan jo tulossa kotiin. Tai sen verran lavastettu kuva, että siippa haki kameran sisältä, ja minä tein vielä pari kunniakierrosta meidän kotikadulla. Koko pyörä ei näköjään mahtunut kuvaan.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Voi...hyvä, kun minä viitsin ajaa töihin, matka on tommonen...puoli kilometriä. Mutta sulla onkin tosi näppärän oloinen fillari!! Nyt on näkynyt paljon pyöräilijöitä, aivan kuin kaikki ymmärtäisivät ottaa kaiken irti viimeisistä näteistä ilmoista.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Vilukissi, en minäkään jaksaisi niin lyhyttä matkaa ajaa pyörällä, äkkiempäähän sen kävelee. Ja tuo villari ei käy työmatkapyöräilyyn ollenkaan, tuolla ajetaan vaan kotoa kotiin. Kun ei siinä ole seisontajalkaa, ei tavaratelinettä tai lukkoakaan ollenkaan. Ja kotona se asuu visusti kellarissa, toisin kuin muut pyörät, jotka on lukittu kukin vähintään kahdella lukolla taloon kiinni. Eli nopsempaan sitä kävelee kilometrin tai pari kuin availee kaikki pyörän lukot.