torstai 6. marraskuuta 2014

ÄänimaljahoidossaOlin tänään jälleen äänimaljahoidossa, tällä kertaa omasta pyynnöstäni sellaisessa, joka keskittyi enempi chakroihin. Kauaa en ehtinyt hoidosta nauttia, kun alkoi lamppu sammua ja uni tulla silmään. Mutta hoidon aikana se ei ole ihan mitä tahansa unta, vaan jotenkin kummallista tai siis toisenlaista unta. En vaan oikein osaa sanoa millä tavalla toisenlaista.

Jännä kohta oli joka tapauksessa se, kun hoitajani soitteli ykköschakran kohdalla isoa maljaa, jossa värähteli matalaa ääntä. Se kiskaisi minut unta kohti. Vuorotellen sen maljan kanssa hoitajani soitteli pään chakrojen kohdalla paljon pienempää ja korkeaäänisempää maljaa, joka kiskaisi minut hyvinkin hereille, ikään kuin ylös unesta. Ja siinä minä sitten heiluin edestakaisin unen ja valveen välillä maljojen tahtiin, vaikka fyysisesti olin ihan hiljaa paikallani.

Jokaisen äänimaljahoidon jälkeen, joko samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä olen mantratessani huomannut, kuinka hoito saa kehon resonoimaan mantrojen tahtiin ihan mahtavalla tavalla. Koko keho soi ja värähtelee. Se on hieno tunne, jonka soisi jatkuvan koko ajan. Mutta ei, ainakaan vielä ei kehoni pysy niin soivassa tilassa jatkuvasti. Ehkä vielä joskus.

Ei kommentteja: