lauantai 15. marraskuuta 2014

Voihan vatsaVatsa on vaivannut ja se tuli koko ajan kipeämmäksi. Mietin jo päivystykseen lähtemistä, vaikka eivät googeloimani umpilisäkkeen tulehdus tai muutkaan tunnetut, äkilliset, kipua aiheuttavat vatsavaivat tuntuneet sopivan. Lopulta koko vatsa oli iso pallo, kosketusarka ja kipeä niin ylhäältä, alhaalta kuin sivuiltakin, ja viikonloppu edessä.

Onneksi mieleeni juolahti kokeilla erästä homeopaattista valmistetta. En suosittele kenellekään omin päin tehtyjä homeopaattisia kokeiluja, vaikka itse niitä joskus harvoin teenkin, kun en saa homeopaattiani puhelimella kiinni. Mutta minulla on homeopatiasta vuosikausien kokemus, ja jonkinlainen ymmärrys siitä, miten homma toimii. Homeopaattisten lääkkeiden logiikkaan kuuluu, että yhden aineen jälkeen pitää todennäköisemmin ottaa jotakin ainetta kuin joitakin toisia. Aine, jota kokeilin, on sellainen, joka seuraa hyvinkin suurella todennäköisyydellä kahta aiemmin ottamaani ainetta. Siitä se mieleeni juolahtikin. Ja kun luin aineen kuvauksen, tuntui se kokeilemisen arvoiselta. Ja kappas vaan, niin alkoi vatsa parantua.

Vatsakipujen takia jäi tämän aamun sadhana väliin, sen verran vaivaa oli vielä aamulla. Nyt vatsa tuntuu jo niin hyvältä, että huomenaamuna pystyn todennäköisesti tekemään taas oman harjoitukseni kokonaan. Tänään tein mitä pystyin.

Se vaan välillä ihmetyttää, miten kaikki tämä voisi olla lumevaikutusta. Jotkut kun ovat sitä mieltä, että homeopatia on pelkkää humpuukia, ja aineiden vaikutus vaan lumetta. Jos niin on, minä olen ihan käsittämättömän hyvä suggestoimaan lumevaikutuksen itselleni. Kumma vaan, että suggestoiminen ei onnistu ilman niitä pieniä, valkoisia rakeita.

Ei kommentteja: