keskiviikko 19. marraskuuta 2014

SoittoSoittivat ja pyysivät sijaistamaan kundaliinijoogatuntia, parin tunnin varoitusajalla. Olin töissä, enkä olisi ehtinyt hakea vaatteita ja varusteita kotoa. Tai olisin, jos olisin siitä paikasta päässyt lähtemään eikä olisi ollut muita asioita hoidettavana.

Soitto tuli siltä työnantajalta, jolle minulla oli aiemmin säännöllinen viikkotunti. Ja jonka kanssa minulla oli pitkällisiä ja toistuvia ongelmia palkanmaksun ja palkkalaskelmien kanssa. En muista mitä silloin päätin työskentelemisestä sille työnantajalle, mutta niin vaan olisin taas lähtenyt pitämään tuntia, jos se olisi ollut aikatauluni puolesta mahdollista. Minä nimittäin voin olla yhtä ja toista, mutta pitkävihainen minä en ole.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, ettet ole pitkävihainen. Ja hienoa, että soittivat ja pyysivät pitämään tuntia. Voihan se olla, että tuntien pitämisen lisäksi he haluavat oppia maksamaan palkat niin kun ne pitää sopimusten mukaan maksaa. -lara-

Jagdev Kaur kirjoitti...

Eikä minun tarvitse edes pinnistellä ollakseni olematta pitkävihainen. Olen nimittäin joskus yrittämällä yrittänyt pysyä vihaisena jostakin. Olen jaksanut ehkä kolme minuuttia, kun olen oikein pinnistänyt.

Joo ja minustakin oli tosi kiva, että soittivat. Harmi etten voinut auttaa.